طرح و پردازش غدیر لوگو

(40) 021-85530

درب اتوماتیک شیشه ای
خانه » اخبار و مقالات » مقالات » نحوه کار درب اتوماتیک شیشه ای و دلیل اهمیت آن‌ها

نحوه کار درب اتوماتیک شیشه ای و دلیل اهمیت آن‌ها

منتشر شده در
بدون دیدگاه

نحوه کار درب اتوماتیک شیشه ای و دلیل اهمیت آن‌ها

تصور کنید که برای خرید به یک فروشگاه رفته اید. خرید های خود را انجام می دهید و صندوق دار آن‌ها را حساب میکند و خرید های شما را بسته بندی میکند و تحویل شما می دهد اما در هنگام خروج متوجه می شوید که درب را باید به صورت دستی باز کنید. درب های اتوماتیک در حال حاضر انقدر رایج شده اند که شما نمی توانید تصور کنید در فروشگاهی مجبور باشید درب را به صورت فیزیکی باز کنید. پیشرفت فناوری درب اتوماتیک شیشه ای باعث شده تا در ورودی ها و خروجی ها دیگر نیازی به استفاده از دست نباشد.

مالکان و مدیران ساختمان های تجاری و یا مسکونی همیشه به دنبال راه هایی برای پیشرفت و امنیت املاک خود هستند. استفاده از درب اتوماتیک، امنیت، راحتی بیشتر و ایمنی در مقابل مزاحمین را برای مستاجرین، مراجعه کنندگان و مالکین به ارمغان می آورد. در ادامه در مورد نحوه عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای و اهمیت آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

در این مقاله به موارد زیر میپردازیم:

  • درب های اتوماتیک چگونه کار می کنند؟
  • سنسور چگونه در را باز می کند؟
  • مزایای درب اتوماتیک
  • چگونه درب اتوماتیک ورود بدون تماس را امکان پذیر می کند؟

درب اتوماتیک شیشه ای برای باز شدن نیاز به سنسور دارد تا تشخیص بدهد که در چه زمانی باید درب را باز کنند. زمانی که سنسور فرد را شناسایی می کند به اپراتور درب سیگنال می فرستد و پس از دریافت سیگنال، درب باز می شود.

سه مدل از رایج ترین سنسورهای درب اتوماتیک:

  1. سنسورهای فشاری
  2. تشخیص حرکت و سنسورهای نوری
  3. کنترل تردد یا سیستم های ورودی تصویری

1. سنسورهای فشاری

این سنسورها در دهه 1960 روی کار آمدند و از تغییرات وزن یا فشار برای تشخیص زمان باز شدن درب استفاده می کنند. این سنسورها به صورت تشک و یا پد روی زمین نصب می شوند و وقتی شخصی به درب نزدیک می شود و روی تشک قدم می گذارد، سنسور، فشار و یا تغییر وزن را تشخیص میدهد و درب باز می شود.

 2. تشخیص حرکت و حسگرهای نوری

امروزه اکثر مدل های درب اتوماتیک شیشه ای با این سنسورها کار می کنند. در این سنسورها برای تشخیص حرکت، از پالس های مایکروویو یا سنسورهای مادون قرمز غیرفعال (PIR ) برای تشخیص حرکت استفاده می شود.

در هنگام تشخیص حرکت پالس‌هایی از امواج مایکروویو  ارسال می‌شود که اجسام متحرک در آن اندازه‌گیری می شوند. اما، حسگرهای مادون قرمز غیرفعال، از تشخیص گرمای بدن استفاده می کنند.

سنسورهای دارای فناوری مایکروویو گرانتر از سنسورهای مادون قرمز هستند زیرا می توانند منطقه بزرگتری را تحت پوشش قرار دهند. اما آن‌ها در معرض خطر تداخلات الکتریکی هستند.

 3. کنترل تردد یا سیستم اینترکام تصویری

درب های اتوماتیک شیشه ای همچنین از طریق سیستم کنترل تردد یا سیستم اینترکام تصویری می توانند تشخیص دهند که چه زمانی باید کار کنند.

در این سیستم به جای حس کردن حرکت یا فشار، درب برای باز شدن نیاز به دریافت سیگنال از طرف سیستم کنترل تردد دارد. این سیگنال می‌تواند از طریق یک کارت، یک FOB، یک گوشی هوشمند یا یک شناسه بیومتریک که با سیستم کنترل تردد برنامه‌ریزی شده باشد، ارسال شود.

درب اتوماتیک شیشه ای کنترل‌شده توسط سیستم‌های کنترل تردد، برای مکان هایی که نیاز به اجازه تردد افراد و بررسی مجوزهای دسترسی دارند، گزینه مناسبی است. ساختمآن‌های اداری و تجاری که به سیستم کنترل تردد برای ایجاد امنیت نیاز دارند، می‌توانند علاوه بر گیت‌های کنترل تردد، از درب‌های اتوماتیک همراه با دستگاه های کنترل تردد کارتی یا بیومتریک بسته به سطح امنیت مورد انتظارشان، استفاده نمایند.

این حسگرها چگونه در را باز می کنند؟

زمانی که سنسور تشخیص دهد شخصی باید وارد ساختمان شود، سیگنالی به اپراتور درب می فرستد. مکانیزم باز شدن درب توسط موتور الکتریکی کار می کند و از طریق آن درب را باز می کند.

انواع درب اتوماتیک شیشه ای عبارتند از:

درب‌های کشویی (Sliding doors): برای ترددهای دو طرفه گزینه مناسبی هستند. این درب ها یا از مسیرهای بالای درب وصل می شوند یا از طریق ریل‌ها و غلتک‌ها نصب می شوند.

درب اتوماتیک لولایی (Swinging doors): برای ترددهای یک طرفه مناسب هستند، این درب ها به سمت داخل یا خارج باز می شوند. درب اتوماتیک لولایی یا سویینگ روی یک ریل و به صورت کشویی ساخته شده است.

‏درب اتوماتیک تاشو (Folding doors): این درب ها مناسب مکان هایی هستند که ورودی کوچکی دارند و استفاده از فضای زیاد در آن‌ها امکان پذیر نیست. این درب ها روی خودشان جمع می شوند و یک فضای راهرو مانند برای تردد ایجاد میکنند.

‏درب اتوماتیک گردان (Revolving doors): در مکان هایی که تردد زیاد است این مدل گزینه مناسبی است.در این درب ها امکان تردد در ورودی و خروجی به صورت همزمان وجود دارد.

استفاده از مدل درب اتوماتیک شیشه ای، به نوع تردد عابران در مکان شما و فضای موجود بستگی دارد.

مزایای درب اتوماتیک شیشه ای

در مورد نحوه عملکرد درب اتوماتیک صحبت کردیم. اما می خواهیم بگوییم که چرا درب های اتوماتیک اهمیت دارند و چرا ارزش سرمایه گذاری را دارند؟

برخی از مزایای درب اتوماتیک شیشه ای عبارتند از:

صرفه جویی در انرژی: درب های اتوماتیک باعث حفظ هوای مطبوع می شوند در نتیجه هزینه های گرمایش و سرمایش کاهش میابد.

تردد بدون تماس: با درب اتوماتیک شیشه ای، دیگر نیازی نیست که اشخاص به درب ها دست بزنند و یا دستگیره ها را لمس کند که این موضوع به جلوگیری از انتشار ویروس و میکروب کمک می کند.

راحتی: افراد ورودی های بدون تماس را مخصوصا زمانی که در حال حمل وسایل و یا حمل کودک هستند ترجیح می دهند.

 چگونه در اتوماتیک بدون تماس کار میکند؟

درب اتوماتیک شیشه ای به افراد اجازه تردد بدون برقراری تماس را می دهد. این موضوع باعث راحتی کار افراد می شود و در عین حال امنیت را بالا میبرد.

اگر می‌خواهید ترددی بدون تماس در ساختمان مسکونی یا یک ملک تجاری با دسترسی محدود ایجاد کنید، به درب اتوماتیک و سیستم کنترل تردد نیاز دارید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نصب درب اتوماتیک شیشه ای و قیمت درب اتوماتیک میتوانید با همکاران ما در شرکت طرح و پردازش غدیر به شماره 021-85530 داخلی 333 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید